Food Delivery en Guidance Robot - Direct uit Voorraad leverbaar !

Onze BELLABOT , de nieuwste bezorgrobot ontworpen door Smartbuddys, bevat uitstekende eigenschappen van de vorige generatie, maar is tegelijkertijd uitgerust met superieure mens-robot interactiecapaciteiten.

Met een innovatieve bionische designtaal, klantvriendelijke modellering, AI-spraakfunctionaliteit, multimodale interactie en vele andere nieuwe functies, biedt dit vernieuwde Type Robot gebruikers een ongekende ervaring op het gebied van bezorging in Restaurants en meer.

 

Exclusief Design

 

Specificaties BellaBot

 

3D Omnidirectionele Obstakel Vermijding

 

Gefocust op veiligheid is Robot BELLABOT uitgerust met 3D-sensoren en een nieuw modulair chassis. Hij kan onder elke hoek stoppen en wegrijden zodra hij obstakels tegenkomt.

 

Detectie en Positioning Modes

 


Exclusieve Led Trays

 


Infrarood Inductie Tray

Modulaire structuur voor snelle demontage en intelligente infrarood inductie. Een slimmer dienblad voor een efficiëntere levering. Inclusief Foutmelding bij afname eten of drinken van verkeerde Tray.


AccuCell-uitwisselingstechnologie

Laad- en gebruiksscenario's worden gecategoriseerd voor een snellere vervanging van de batterij. 24/7-werking: een fluitje van een cent voor onze BellaBot. 

Accuduur betreft ongeveer 8 uren afhankelijk van de belasting. Hierna 4.5 uren opladen of direct een reserve accu plaatsen en direct 8 uur doorwerken.

 

 

Contact ? Vult U graag ons onderstaand formulier in